Mini-Congres

FFP Congres in één uur: Dukers-Stegeman-Planner van het Jaar

Een congres van een uur? Kan dat? Ja dat kan. Op donderdagmiddag 9 december maakt FFP een live-uitzending met de leukste FFP Jubileumcongres-onderdelen. Je bent dan niet alleen getuige van de ontknoping van de verkiezing Financieel Planner van het Jaar, je kunt ook kennis nemen van de vooruitblik op 2022 van Hans Stegeman, hoofdeconoom van Triodos Bank. En je maakt kennis met de nieuwe FFP-directeur Mark Dukers.

Donderdag 9 december was natuurlijk de datum van het FFP Jubileumcongres. Samen 25 jaar financiële planning in Nederland vieren is onder de huidige (corona)omstandigheden echter geen optie. Daarom als alternatief een mini-congres van 16.30- 17.30 uur, live en online.

Financieel Planner van het Jaar 2021
Wie wordt de Financieel Planner van het Jaar? Na maanden van hard werken en spanning gaan we alsnog op 9 december feestelijk bekendmaken wie het gaat worden: Paulien Koopman, Jan Laport of Mano Schuitmaker.

Maar we doen nog meer! Zo stelt de nieuwe FFP-directeur Mark Dukers zich graag aan je voor. En neemt Hans Stegeman, hoofdeconoom bij Triodos Bank en scherp columnist in het Financieele Dagblad, ons mee naar 2022. Wat zijn de vooruitzichten voor het nieuwe jaar?

Deelname is natuurlijk gratis en je verdient er zelfs 1 PE-punt (onderdeel K&A webinars) mee als je live meekijkt!* Meld je nu aan voor de uitzending en ontvang tijdig de kijklink! Van harte aanbevolen.

*Bij achteraf kijken wordt geen PE-punt verleend

Schrijf je hieronder in: