GEERT REYNERS – WINNAAR 2004 en 2016

De verkiezing heeft indirect mijn leven veranderd

Financieel Planner van het jaar – 2004

Life planning is financial planning done right” Dat werd mijn motto na het FPA-congres in San Diego. Een ervaring die mijn leven zou veranderen.

Met bloed, zweet en tranen had ik mijn financieel plan opgesteld: ‘Casus Zagt’ 82 pagina’s lang. Het was mijn meesterstuk waarbij ik elke punt en komma had uitgespeld. Ik was 29 en een gesjeesde student die zich erg graag wilde bewijzen aan de buitenwereld…

Het congresbezoek in San Diego was de hoofdprijs voor het winnen van de titel ‘Financieel Planner van het Jaar’. Apetrots en nat achter mijn financiële planningsoren mocht ik een week met Roelof Meijer optrekken. Hij deed mij beseffen dat financiële planning veel meer is dan financiële wetteksten opdreunen en berekeningen maken.

De motorrit – na het congres – over de Highway One van San Diego naar San Francisco heeft mijn leven veranderd: kijk altijd in de richting waar je naartoe wilt, anders val je om.

————————–

Bekijk hieronder het interview met Geert.

Financieel planner van het jaar – 2016

Epiglottitis was de diagnose op de Spoedeisende Hulp; ontstoken strotteklep. Ik kon niet meer slikken en hapte naar adem. Hallucinerend langs de rand van afgrond lag ik op de Intensive Care en werd het mij duidelijk: ga in je eigen licht staan en toon jezelf (en nodig anderen uit om hetzelfde te doen).

Ik was 41 en voelde mij steeds meer belemmerd in mijn hang naar vrijheid. Waar ik vroeger 82 pagina’s nodig had om mij uit te drukken, gebruik ik nu letterlijk de achterkant van een bierviltje. Klanten glimlachen als ze realiseren dat ik op de kop teken en schrijf, zodat zij mee kunnen lezen met wat ik in Jip-en-Janneke-taal analyseer en adviseer.

Er staat een motor in de schuur en ik heb de balans gevonden tussen financiële planning en beleggingsoplossingen. Ik werk samen met experts en schep er genot in als een klant juicht ‘nu begrijp ik het!’.