GREET VERNOOIJ – WINNAAR 2013

Je blijft altijd planner van het jaar

Wat betekent de titel voor je?
Je blijft altijd planner van het jaar. Mensen zijn altijd benieuwd naar ´het verhaal´ en mooie brug om de aandacht te vestigen op het keurmerk FFP. Het opent deuren. Daarnaast geeft het een boost aan je zelfvertrouwen… maar blijf vooral jezelf.

Waarom heb je destijds meegedaan?
Ik ben natuurlijk een beetje een vreemde eend in de bijt door tweemaal in 2013  planner van het jaar te worden, zowel bij de Stichting Persoonlijke Financiën (Roelof Meijer) als bij Vereniging FFP.

Na de uitverkiezing bij Roelof Meijer bleek ook de FFP een verkiezing te gaan organiseren. Twee  dezelfde titels in één jaar leek mij erg verwarren. Vandaar dat ik het plan opvatte om ook bij FFP voor de titel op te gaan. Met als resultaat dat ik in oktober 2013 nog een keer werd verkozen.

Hoe vind je het dat je gewonnen hebt?
Zeer wonderlijk beide keren. In mijn beleving doe ik immers echt niets bijzonders. Ik heb me gerealiseerd dat VERTROUWEN een zeer groot goed is. Daarnaast: ´Als je niets verwacht valt het ook niet tegen´.

Waarom moeten FFP-collega’s meedoen?
Eigenlijk zou er geen wedstrijd nodig zijn. Iedere FFP-er zou op het podium moeten staan als Financieel Planner van het jaar: 3000 planners van het jaar. Dan zijn we goed bezig en maken we onderscheid in de financiële markt.
Ik moedig ieder dan ook aan om elkaar uit te dagen en als intervisie elkaar op te zoeken, van elkaar te leren, zodat we ons samen onderscheiden,  klanten ons makkelijker weten te vinden en we van hun het vertrouwen krijgen om hen financieel inzicht, overzicht en advies te geven.