REACTIE WILLIAM VAN DER MAAS – WINNAAR 2012

Klanten vonden het geweldig: een bevestiging van hun keuze

2012… Wat een jaar was dat. Verkozen tot zowel financieel planner van het jaar als ook als beste vermogensbeheerder (Gouden Stier Award) in één jaar. Een ongelofelijke mooie erkenning voor onze klanten. Klanten vonden het geweldig en waren heel trots om te horen dat zij een goede keuze maakten betreffende de begeleiding van hun lange termijn doelen en wensen.

De publiciteit was leuk. Je wordt eens gevraagd om her en der wat te vertellen. Dat ebt snel weg en de dagelijkse business gaat door. Wat nu nog steeds zichtbaar is dat de mond tot mond reclame binnen onze klantenkring tot de dag van vandaag een enorme boost heeft gekregen.

Ons bedrijf is sinds die tijd enorm gegroeid. Momenteel hebben we voor ruim 400 klanten doorlopende financiële planningen en vermogen onder beheer. Dat waren er ongeveer 125 in 2012. Onze omzet vervijfvoudigde in dezelfde periode.

Het leuke is dat we nog steeds op dezelfde manier werken als destijds, waarmee we de verkiezing wonnen. Dat zegt iets over de universele principes van het scheppen van inzicht en duidelijkheid. Het schept vertrouwen en daadkracht. Daar kunnen klanten iets mee. En na bijna 10 jaar is het heel mooi om te zien dat klanten daadwerkelijk de gestelde doelen en wensen halen. We krijgen regelmatig foto’s opgestuurd van bijvoorbeeld een woning in Zuid Frankrijk of Italië, of reizen naar Australië etc. Dat geeft nog steeds heel veel voldoening!