AOV verplicht: kapstok voor de adviseur!

1 FFP PE punt

Als het pensioenakkoord onveranderd wordt ingevoerd, krijgen zzp’ers te maken met een verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering. Alleen als ze zelf voldoende middelen hebben voor een inkomen bij ziekte, geldt de verplichting niet. Veel ondernemers hebben vragen over de gevolgen hiervan voor hun eigen situatie; een deel van de zzp’ers is zelfs ‘woedend’.

Of de verplichte AOV er nu komt of niet, de aandacht bij ondernemers voor het onderwerp en de persoonlijke gevolgen is hoog! Een uitstekend moment voor adviseurs dus om het gesprek aan te gaan en vragen van ondernemers over dit onderwerp te beantwoorden.

Maar hoe doe je dat? En welk dienstverlenings- en verdienmodel past daarbij? Marco Kok laat in deze expertmeeting zien hoe je inzicht en oplossingsrichtingen centraal kunt stellen, hoe je klanten daarmee beter van dienst kunt zijn en uiteindelijk ook meer verzekeringen zult sluiten.

Aanbieder
Spreker

Marco Kok

Marco Kok is financieel planner én pensioenadviseur. Samen met zijn vrouw Léoni runt hij financieel advieskantoor KOK Advies in Amstelveen. Daaruit is in 2016 de adviessoftware FinRust ontstaan.

Aanbieder
Spreker

Alex van Rumpt

Alex van Rumpt is al 10 jaar trotse werknemer bij TAF. In zijn huidige functie als Salesmanager spart hij met financieel adviseurs over de kansen en mogelijkheden in de markt en stuurt hij een team van accountmanagers aan.

Inschrijven