Een efficiënt en compleet advies dankzij brondata

In deze expertmeeting gaat hypotheek- en pensioenadviseur Richard Koudijs in op het slim en efficiënt gebruiken van brondata binnen financiële planning. Hij neemt je mee in de voordelen die de Science van automatisering en de Art van advies je kunnen brengen. Hoe kun je méér advies bieden in minder tijd én hoe kun je hiermee gemakkelijk periodiek beheer toepassen?

Er wordt nog altijd (onnodig) veel tijd besteed aan het handmatig overtypen van data. Terwijl brondata tegenwoordig eenvoudig te ontsluiten zijn. Of het nu gaat om data van de Belastingdienst, het UWV, MijnOverheid, of het Pensioenregister: het is allemaal beschikbaar. Dankzij PSD2 worden deze data verder verrijkt met banktransacties.

Door slimme technologie in te zetten, kun je direct met het échte werk beginnen: het advies. Je start gelijk vanuit een complete en geautomatiseerde inventarisatie. Van inzicht in het heden, naar verschillende toekomstige scenario’s en uiteindelijk een integraal advies met inzicht in de haalbaarheid van geboden oplossingen, met jaarlijkse bijsturing.

Aanbieder
Spreker

Richard Koudijs

Richard Koudijs is erkend hypotheek- en pensioenadviseur en sinds 2013 eigenaar van Koudijs Hypotheken en Pensioenen in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Inschrijven