Oprukkende technologie verandert de rol van de adviseur

Waar het buzzword ‘robo-advice’ jarenlang het einde van de financieel adviseur leek aan te kondigen, zit deze adviseur anno 2019 nog stevig in het zadel. Toch verandert er wel nodige en gaat de technologische ontwikkeling onverminderd door. Wat speelt er nu, wat zijn (internationale) trends en wat betekent dat allemaal voor de praktijk van financieel planner in 2020 maar ook in 2035?

Op die vragen gaat Maarten Boddeüs in. Hij deelt zijn uitgebreide ervaring als consultant in het domein personal finance. Die ervaring deed hij niet alleen op in Nederland (voor Yellowtail en Davinci Advies), maar ook in Zuid-Afrika. Van 2014 tot 2019 werkte Maarten daar aan oplossingen voor adviseur en consument op het gebied van financieel advies en vermogensbeheer. Hij vergelijkt die werelden en kijkt vooral vooruit naar de toepassing van technologie in de adviespraktijk van morgen.

Aanbieder
Spreker

Maarten Boddeüs

Maarten Boddeüs is verantwoordelijk voor Markt & Product bij Omniplan, software-expert op het gebied van personal finance. Maarten heeft een masters-titel in Technology Management.

Inschrijven