Vermogensbeheer 2.0, learnings van een Financieel Adviseur

Er zijn veel beleggingsproposities in de markt. Maar wat is nou een toekomstbestendige oplossing, waarbij het klantbelang én het belang van de adviseur voorop staan?

Tijdens deze Expertmeeting deelt Edwin Paardekooper (DSI Beleggingsadviseur) zijn ervaringen met klanten over diverse vermogensvraagstukken in de afgelopen 15 jaar. Martijn Rozemuller van VanEck gaat in op de learnings van 25 jaar ervaring aan de productkant van de beleggingsmedaille.

Op basis van deze ervaringen is VanEck Beheerd Indexbeleggen ontwikkeld. Een combinatie van breed gespreide, passieve beleggingen en persoonlijk advies tegen lage kosten. Voor grotere vermogens is de vermogensbeheervergoeding zelfs gemaximaliseerd. Uniek in de markt!
Zoekt u een effectieve en begrijpelijke manier om het geld van uw klant te laten werken? Kom dan naar onze Expertmeeting.

Aanbieder
Spreker

Martijn Rozemuller

Martijn Rozemuller is CEO Europa bij VanEck. Hij begon zijn carrière als optiehandelaar bij Optiver. In 2009 richtte Martijn de eerste Nederlandse ETF-aanbieder Think ETF’s op, nu onderdeel van VanEck.

Aanbieder
Spreker

Edwin Paardekooper

Edwin Paardekooper is DSI-gecertificeerd vermogensbeheerder en mede-eigenaar van adviesbureau Fonteijn & Jacobson. De rode draad in zijn carrière is het zoeken naar een optimaal rendement na kosten voor klanten.

Naar inschrijfpagina