Dominee spreekt FFP Congres 2019 toe

Datum: 26-07-2019

Ruben van Zwieten zal de hoofdspreker zijn in het plenaire middagprogramma van het FFP Congres 2019. Ruben werd in 2013 uitgeroepen tot theoloog van het jaar en heeft als bijnaam ‘Dominee van de Zuidas’. Als ondernemer én predikant verenigt hij in één persoon de twee beroepen die Nederland groot hebben gemaakt: de dominee en de koopman.

Die kwaliteiten zijn terug te zien in zijn organisatie ‘De Nieuwe Poort’. Die biedt op de Amsterdamse Zuidas, het Rotterdamse Weena en in zingevingshotel El Nuevo Puerto in Valencia onderdak voor ontmoeting en inspiratie.

Ruben van Zwieten is de uitgelezen persoon om invulling te geven aan ons congresthema ‘Oog voor de toekomst!’. Daarbij richten we ons niet alleen op de toekomst van de klant als individu, maar ook in bredere zin op die van onze planeet en onze samenleving. De financieel planner gidst klanten richting een onbezorgde (financiële) toekomst en die van hun kinderen.

Als geen ander verbindt Ruben mensen uit het (financiële) zakenleven met zingeving en sociale bewustwording. Aspecten die een onlosmakelijk onderdeel zijn binnen het vak van financieel planner. Cijfers en regels passen in een computerprogramma, maar voor het blootleggen van de ware wensen en doelstellingen is menselijke interactie nodig.

Volledig nieuwsoverzicht