Drie finalisten voor Financieel Planner van het Jaar 2018

Datum: 14-06-2018

De drie finalisten voor de verkiezing Financieel Planner van het Jaar 2018 zijn bekend. Het gaat om Wouter Esseboom FFP EHP (Esseboom Advies, Oosterhout), Martijn Gremmen FFP CFP® (Crop Registeraccountants & Belastingadviseurs, Ede) en Hanneke Wolff-Rierink FFP CFP® (Fiorino Financial Planning, Vreeland).

De winnaar wordt bepaald door een stemming onder de FFP-leden. Die uitslag wordt gevoegd bij het oordeel van de vakjury. De ledenstem telt voor 1/3 mee, die van de jury voor 2/3. De winnaar, en daarmee opvolger van Berry van Zuidam, zal op 4 oktober bekend worden gemaakt, als sluitstuk van het FFP Congres in Nieuwegein.

Kwaliteit FFP CFP®-keurmerk

Met de verkiezing van de Financieel Planner van het Jaar wil FFP onder meer de beroepstrots van financieel planners stimuleren. “Een goed financieel planner combineert brede vakbekwaamheid met uitstekende communicatieve vaardigheden. De drie finalisten voldoen aan deze kwalificaties. Ik heb er alle vertrouwen in dat we tijdens het congres op 4 oktober weer een prachtige FFP-ambassadeur aan de leden kunnen voorstellen”, aldus Andrea Middel, voorzitter van de vakjury en bestuurslid FFP.

Volledig nieuwsoverzicht