Veel belangstelling voor verkiezing in jubileumjaar FFP

Datum: 29-06-2021

We vieren dit jaar 25 jaar gecertificeerde financiële planning in Nederland. Vanaf de komende maand vinden er tal van jubileumactiviteiten plaats. Een ervan is de jaarlijkse verkiezing Financieel Planner van het Jaar. Deze wordt al sinds 1998 georganiseerd. Mede door een oproep van voormalige winnaars hebben in de afgelopen periode meer dan 130 FFP-leden deelgenomen aan de 1e ronde van de FFP-verkiezing, editie 2021. Dat is een verdubbeling van het aantal deelnemers aan de vorige editie.

De eerste ronde bestond uit een meerkeuzetoets van 15 vragen. De 10 FFP-leden die de toets het beste hebben afgelegd worden uitgenodigd voor de volgende ronde. Die bestaat uit het voeren van een klantinventarisatiegesprek met een acteur in de rol van de klant. De drie genomineerden die hieruit als beste naar voren komen, voeren daarna een adviesgesprek op basis van een tevoren uitgewerkt financieel plan. Hun presentatie -en mediavaardigheden komen in november aan bod tijdens een interviewsessie met een journalist. Op basis hiervan bepalen de collega FFP-leden hun keuze.

De uiteindelijke winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het feestelijke FFP Jubileumcongres op donderdag 9 december in het NBC in Nieuwegein.

 

Volledig nieuwsoverzicht