Verkiezing

Wordt het Erik, Jeroen of Fleur?

Wie verdient dit jaar de titel Financieel Planner van het Jaar 2019? Is het Erik Gritter, Jeroen Wijker of Fleur Kroonbergs? Van 11 september tot en met 6 oktober kun je stemmen op jouw favoriet.
Alleen FFP-leden kunnen een stem uitbrengen. Je ontvangt hierover een mail met een link naar de verkiezingspagina. Tijdens het FFP Congres wordt de winnaar bekend gemaakt.

Erik Gritter FFP CFP®, Partners in Planning in Assen
Fleur Kroonbergs FFP CFP® MFP, Hypotheekshop Den Haag
Jeroen Wijker FFP CFP®, Certaldo Inkomensplanning & vermogensstrategieën in Amsterdam

De drie finalisten hebben de afgelopen maanden een zwaar traject afgelegd. In juni behoorden zij tot de 10 besten bij een online-toets. Daarna werden hun kennis en vaardigheden uitgebreid getoetst in intake – en adviesgesprekken met een acteur in de rol van klant. De jury heeft dit trio geselecteerd als de drie finalisten.

Digitaal stemmen in september
De komende weken kunnen alle FFP-leden online hun stem uitbrengen op de kandidaat van hun voorkeur. De finalisten presenteren zichzelf nader in een korte video. Een korte samenvatting van hun klantadvies kun je terugvinden op je MijnFFP-omgeving.

Bekendmaking Financieel planner van het Jaar
Op het FFP Congres op donderdag 10 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt. Deze wordt gekozen op basis van een combinatie van jury- en ledenoordeel, waarbij de uitkomst van de jury zwaarwegend is. Als FFP-collega wil je dit natuurlijk meemaken. Schrijf je daarom nu in.