Vooraanmelden

Doe het nu!

In 2011 vond het eerste FFP Congres plaats. Het event is in relatief korte tijd uitgegroeid tot hét platform voor financiële planning in Nederland. Op donderdag 10 oktober 2019 verwachten we opnieuw meer dan duizend professionals te mogen begroeten in het NBC Nieuwegein.

Maak nu alvast kenbaar dat je er op 10 oktober bij wilt zijn. Je profiteert dan in september van een voorrangspositie bij de keuze uit de meer dan 20 expertmeetings.

Vooraanmelden

Oog voor de toekomst

We leven – meer dan voorheen – in een periode waarin keuzes die we maken beslissend zijn voor de toekomst. Voor onze toekomst als individuen, maar meer nog voor onze planeet en ons als samenleving. De financieel planner speelt hierin een cruciale rol. Die fungeert voor klanten als gids richting een onbezorgde (financiële) toekomst en die van hun kinderen.

Laat je voeden en inspireren in die gidsrol! Kom naar het FFP Congres ‘Oog voor de toekomst’ en pak gelijk punten mee voor jouw FFP PE-programma. Leden van FFP kunnen zich nu al voorinschrijven voor het FFP Congres 2019. Je krijgt dan begin september als eerste bericht om je met voorrang aan te melden voor de expertmeetings van jouw keuze. Pas dan schrijf je je definitief in; deelname kost € 40,-.

Vooraanmelden