De drie finalisten voor de Verkiezing CFP Financieel Planner van het Jaar 2024 zijn bekend gemaakt. Van de 10 genomineerden gaan Tim Blom, Marcel Huisman en Mieke Post door naar de finale. Op 11 oktober wordt tijdens het FFP Congres uit hun midden de winnaar gekozen.

De finale markeert het einde van een pittige reis voor de finalisten. Deze begon een klein half jaar geleden met een online quiz van 15 kennisvragen over de verschillende life-events. Een recordaantal van meer dan 150 CFP’ers heeft hieraan deelgenomen. Vervolgens werden de 10 planners met de beste resultaten onderworpen aan een assessment, waarbij ze een klantinventarisatiegesprek voerden met een acteur in de rol van klant. Mede op basis van het oordeel van de assessoren heeft de jury de drie finalisten geselecteerd. In de derde ronde stelden zij een financieel plan op, dat ze vervolgens presenteerden aan de klant.

Tijdens een online-stemming kunnen de CFP-collega’s stemmen op hun favoriet. De stemronde wordt samengevoegd met het oordeel van de jury dat voor twee derde meetelt. Op 11 oktober wordt duidelijk wie er met de beker vandoor gaat: Mieke Post, Tim Blom of Marcel Huisman.

Gerelateerde berichten

Tim Blom uitgeroepen tot CFP Financieel Planner van het Jaar 2024
FFP Congresspecial is uit!
Programma uitgebreid met breakoutsessies